Sønderjyske sælger alligevel billetter til Brøndby-kamp

Brøndby stiller otte krav til fremtidige udebaneafsnit for at komme sikkerhedsproblemer til livs. Nu har Sønderjyske som de første acceptere nogle af kravene. Fold sammen
Læs mere

Nu bliver det igen muligt at komme til fodbold på Sydbank Park i Haderslev, når Sønderjyske tager i mod Brøndby i søndagens superligaopgør.

Sønderjyske lukkede for billetsalget til kampen, da Brøndby med kun 10 dages varsel udsendte en lang række krav til Sydbanks udebaneafsnit. Krav som Sønderjyskes direktør, Klaus B. Rasmussen ikke mente, klubben kunne nå at indfri.

Siden da er der blevet skrevet meget i medierne og mæglet mellem klubberne, og nu er der faldet en fælles aftale på plads.

»Der har været en god og konstruktiv dialog klubberne imellem. Vi har fundet frem til en gangbar løsning med nogle justeringer i udebaneafsnittet, som gør, at vi forventer at gå tilbage til normaliteten i morgen og åbne billetsalget,« siger Sønderjyske-direktør Klaus B. Ramussen til TV 2.

1. april kl. 15.58 sendte Brøndby otte sikkerhedskrav ud til de resterende fem klubber, klubben mangler at møde på udebane i foråret. Det vil sige Sønderjyske, OB, Silkeborg, FCM og Randers.

Ét af kravene var, at hjemmeholdet selv skulle stå for at sætte en finmasket net op foran udeholdets fans for at undgå kasteskyts på banen.

Det krav mente Klaus B. Rasmussen var særdeles urimeligt på daværende tidspunkt og lukkede for billetsalget til kampen. Men sønderjyden er blødt op og har nu efterkommet en række af kravene.

»Det er bl.a. i forhold til nogle ting, der har været afgørende for Brøndby - at der kommer et ekstra sikkerhedsnet op i udebaneafsnittet, og at det er mere finmasket. Og så øger vi sikkerheden i forhold til kontrol osv. Det er ikke voldsomme justeringer, men det er justeringer, der giver mening, så Brøndby er tilbage til at have ansvaret for udebaneafsnittet,« siger han.

Sidst de to hold mødtes måtte Sønderjyskes målmand Martin Skender lade sig behandle i flere minutter efter at have fået kastet lightere i hovedet.