Sønderjyske henter offensivt krudt hos nedrykker

Angriberen Mads Hvilsom skifter fra Esbjerg til Sønderjyske på en toårig lejeaftale.

Superligaklubben Sønderjyske har kigget forbi nedrykkerne Esbjerg for at finde forstærkning til frontlinjen til den kommende sæson.

Sønderjyske skriver fredag i en pressemeddelelse, at man har hentet angriberen Mads Hvilsom hos vestjyderne på en toårig lejeaftale.

- Mads Hvilsom er en ønskespiller i Sønderjyske, og man kan godt kalde ham for en signaturspiller i forhold til vores dna og værdier, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Han har for det første en ydmyg tilgang og ved, at tingene ikke kommer af sig selv. Han spiller med hjertet, med vilje og arbejdsomhed. Præcis de dyder, som vi værdsætter og står for i Sønderjyske.

Mads Hvilsom nød stor succes i Hobro for et par sæsoner siden, og det skaffede ham en kontrakt i den tyske klub Eintracht Braunschweig.

Her udeblev succesen dog, og efter et ophold i norske SK Brann vendte Hvilsom hjem til Danmark, hvor Esbjerg var destinationen.

Esbjerg sluttede som direkte nedrykker i årets Alka Superliga, og nu skal Hvilsom forsøge at genfinde målformen i Haderslev.

- Han har tidligere scoret mange mål, men har oplevet en periode med modgang. Han trænger til at vise sit værd, og det er jeg fuldstændig overbevist om, at han vil gøre i den lyseblå trøje, siger Hans Jørgen Haysen.

/ritzau/