Sønderjyske henter østrigsk forsvarsspiller

DM-sølvvinderne har skrevet en toårig kontrakt med østrigeren Matthias Maak. Han skal forstærke forsvaret.

Sølvmedaljevinderne fra Sønderjyske har forstærket sig med en østrigsk forsvarsspiller. Han skal bidrage til at styrke det sammenhold, som er vigtigt i Sønderjyske. Scanpix/Per Kjærbye Fold sammen
Læs mere

Østrigeren Matthias Maak skal forstærke Sønderjyskes DM-sølvvindere i den kommende sæson i Superligaen.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den 24-årige back har skrevet under på en kontrakt, som gælder for to år og indeholder en option på yderligere et år.

Den 191 centimeter høje Matthias Maak kommer fra den østrigske ligaklub SV Grödig, hvor han har været viceanfører. Han er desuden tidligere noteret for kampe på Østrigs U21-landshold.

- Med afgangen fra Søren Mussmann og den uafklarede situation med skadede Kees Luijckx, måtte vi selvfølgelig handle, siger Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen.

Sportschefen oplyser, at Sønderjyske også har set på, hvad Matthias Maak kan levere uden for græsset. Klubben har nemlig fået gode tilbagemeldinger på østrigerens menneskelige egenskaber. Et område, som man vægter højt i Sønderjyske.

- Det er vores fantastiske omklædningsrum, som har været en væsentlig årsag til de flotte sportslige resultater i den forgangne sæson. Derfor er det altafgørende, at vi henter spillere ind, som kan se sig selv i klubben og kan identificere sig med vores værdier, siger Hans Jørgen Haysen.

Sønderjyske oplyser endvidere, at klubben vil offentliggøre endnu et spillerkøb i nær fremtid.

/ritzau/