Sønderjyske har fundet Lars Søndergaards afløser

Jakob Michelsen er ny træner i Sønderjyske. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sønderjyske har fundet afløseren for Lars Søndergaard. Fremover bliver det den nuværende Skive-træner Jakob Michelsen, der skal styre Haderslev-klubben. Det skriver Sønderjyske på sin hjemmeside.

Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen, fortæller, at man har indløst en frikøbsklausul, så Jakob Michelsen fra 1. juli er klar til at overtage tøjlerne.

»Vi har haft en bred vifte af meget spændende kandidater til cheftrænerposten; men var tidligt i processen helt og fuldt bevidste om, at Jakob Michelsen toppede vores ønskeliste. Efter flere samtaler var vi også overbeviste om, at han er det perfekte match, både hvad angår de faglige – og menneskelige kvalifikationer,« siger han til sønderjyske.dk og uddyber:

»Han har skabt flotte resultater, hvor han har været, og har hver gang formået at få det optimale ud af spillermateriale og et begrænset, økonomisk råderum.«

Jakob Michelsen har tidligere været ungdomslandsholdstræner i Tanzania og fungerede i en periode også som assistent på det østafrikanske lands A-landshold. Nu ser den 34-årige træner frem til at tage næste skridt i karrieren.

»Jeg glæder mig helt vildt til at starte op i mit nye job til sommer og ser frem til udfordringerne i Sønderjyske. Det er imponerende, hvad man har skabt både kommercielt og sportsligt i Sønderjyske. Man har sat tæring efter næring, mens man stille og roligt har bygget tingene op - med det endelige mål i sigte hele tiden. Det har jeg stor respekt for. Og det vil jeg gerne være en del af,« siger Jakob Michelsen og fortæller videre, at man ikke skal forvente at se et helt nyt Sønderjyske i næste sæson.

»Jeg kommer ikke for at revolutionere tingene fra første arbejdsdag. Vi skal bevare de dyder og værdier, som er kendetegnende for klubbens DNA, og som har skabt de flotte, sportslige resultater.«

Jakob Michelsen har skrevet under på en to-årig kontrakt.