Sønderjyske forlænger med hollandsk forsvarsstyrmand

Hollandske Kees Luijckx og Sønderjyske er efter lange forhandlinger blevet enige om en kontraktforlængelse.

Temperamenter er ved at koge over for SønderjyskEs Kees Luijckx 5 og AGFs Kasper Junker 9, mens dommer Benjamin Willaume-Jantzen har fundet det gule kort frem under Alka Superliga-kampen mellem AGF og SønderjyskE på Ceres Park i Aarhus, mandag den 19. februar 2018.. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2018) Fold sammen
Læs mere
Foto: Bo Amstrup

Superligaklubben Sønderjyske kan fortsat nyde godt af den hollandske forsvarsspiller Kees Luijckx i de kommende sæsoner.

Fredag meddeler klubben således, at parterne er blevet enige om en kontraktforlængelse, så den 32-årige forsvarsstyrmand bliver i Sønderjyske frem til sommeren 2020.

»Det er kort og godt en uhyre vigtig forlængelse.«

»Ikke mindst i forhold til udviklingen og kontinuiteten på vores hold, hvor Kees Luijckx er en helt afgørende faktor med sit ledergen og sin stærke vindermentalitet.«

»Han er utroligt ærgerrig og stålfast i sin tilgang. Han accepterer ganske enkelt ikke nederlag, og helt faktuelt vinder vi faktisk flere kampe med ham end uden,« siger Hans Jørgen Haysen, der er sportschef i Sønderjyske, i en pressemeddelelse.

Kees Luijckx kom til Sønderjyske i 2015, hvor han siden har været vigtig for klubben.

Hollænderen har tidligere spillet i en lang række hollandske klubber.

Senest spillede han for AZ Alkmaar.