Sønderjyske efter 0-3-afklapsning: Misvisende resultat

Sønderjyske leverede en fin præstation, men måtte alligevel se sig slået med 0-3 i Esbjerg.

Esbjerg. Sønderjyske fik fredag aften en hård start på forårssæsonen i Superligaen, da det på udebane i Esbjerg blev til et bittert 0-3-nederlag i en kamp, hvor sønderjyderne ellers spillede fint med.

Midtbanespiller Christian "Greko" Jakobsen var efter kampen ærgerlig over resultatet.

- Jeg står selvfølgelig med en kæmpe skuffelse lige nu. Jeg mener ikke, at resultatet er helt retvisende, men det er omvendt selvfølgelig heller ikke godt nok, at vi lukkede tre mål ind, siger han.

På trods af resultatet mener han, at holdet kan tage ting videre med til de næste kampe i foråret.

- Når skuffelsen har lagt sig, mener jeg faktisk, vi kan være store dele af kampen bekendt og bruge det fremadrettet. Kampen forløb som forventet, men de havde marginalerne, siger Christian "Greko" Jakobsen.

Sønderjydernes nye cheftræner, Claus Nørgaard, var på linje med Christian "Greko" Jakobsen.

- Det her var en mavepuster. I premierekampe er det sindssygt vigtigt at score det første mål, og det blev også afgørende i dag. Esbjerg ramte os hårdt på omstillingerne, og der fik vi kniven.

- Kampen som helhed var tættere, end cifrene antyder, og vi oplevede forskellen på at score på chancerne og brænde dem, siger han.

Resultatet betyder, at Sønderjyske mistede tre vigtige point i forhold til at fastholde sjettepladsen og dermed lande i mesterskabsslutspillet, men Claus Nørgaard er bevidst om, at det hurtigt kan ændre sig.

- Som turneringen er lige nu, så vil vi komme til at rutsje frem og tilbage i tabellen weekend efter weekend, så vi har kun fokus på den næste kamp.

- Vi kommer løbende til at indkredse målsætningen fra gang til gang, siger træneren.

Sønderjyske får i næste runde besøg af Brøndby.

/ritzau/