Sønderjyske-chef efterlyser ledertype efter nyt nederlag

Sportschef i Sønderjyske Hans Jørgen Haysen savner en ledertype på holdet efter fire nederlag i træk.

Haderslev. Sønderjyske tabte fredag aften for fjerde kamp i træk, hvilket efterlader dem på en sjetteplads i Alka Superligaens mesterskabsspil.

Klubbens sportschef, Hans Jørgen Haysen, savner Janus Drachmanns lederegenskaber på banen.

- Jeg synes, at vi mangler en ledertype. Janus Drachmann var en ledertype for os, og vi kan godt mærke, at vi mangler ham. Heldigvis er der andre, der har steppet op, men det tager dog tid for dem at finde ind på holdet, siger Hans Jørgen Haysen.

Tre af profilerne på holdet, Johan Absalonsen, Pierre Kanstrup og Nicolaj Madsen, har alle kontraktudløb til sommer.

Dermed kan klubben miste endnu flere lederegenskaber, som sportschefen længe har kæmpet for at beholde til næste sæson.

- Vi har kæmpet i et stykke tid med at få forlænget kontrakter. Det er alle tre spillere, der har haft stor betydning for vores hold. Det vigtigste for mig er, at vi kan kigge hinanden i øjnene, og sige at vi er enige om en forlængelse. Det skal ikke være en nødløsning at forlænge kontrakten for nogen af parterne, siger Hans Jørgen Haysen.

31-årige Johan Absalonsen er meget uafklaret i forhold til fremtiden.

- Jeg ved ikke, hvad der skal ske til sommer. Det er meget usikkert, men jeg har en god dialog med (Hans Jørgen, red.) Haysen, siger Johan Absalonsen.

Anfører Pierre Kanstrup er i samme situation som sin holdkammerat.

- Jeg har intet konkret på hånden, så jeg kan desværre ikke sige, hvad der skal ske. Det er dog ikke noget, der påvirker mig på banen, fastslår Pierre Kanstrup.

/ritzau/