Søndergaard vil ikke udstilles som tudefjæs

Kasper Søndergaard (th.) fik spilletid mod Rusland i torsdagens sejr, men spillet var ikke optimalt.
Læs mere
Fold sammen

Kasper Søndergaard har fået noget opmærksomhed, han hellere ville have været foruden, siden TV2s kameraer fangede ham tydeligt frustreret, mens han råbte: »Det er så respektløst!« ved onsdagens træning.

I det redigerede klip, som TV2 lagde på sin hjemmeside torsdag morgen, så det så ud som om, at frustrationen skyldtes manglende spilletid på landsholdet, men den erfarne højre back fortæller, at frustrationen udelukkende var over ham selv. TV2 tog siden hen klippet af sin hjemmeside, da de erkendte, at det kunne være misvisende.

»Jeg var frustreret over mig selv til træning. Jeg brænder for meget, og det var noget lort. Så har der stået en eller anden journalist og hørt, jeg har sagt et eller andet,« siger Kasper Søndergaard om episoden.

Bagspilleren var tilbage på banen i torsdagens sejr over Rusland, men han fik aldrig spillet til at køre. Men Søndergaard understreger, at det ikke skyldtes den forstyrrende omtale.

»Jeg var ikke påvirket. Men det er klart, når man læser sådan en historie, så tænker jeg: 'hvad fanden er det for noget'. Jeg blev sgu ked af det, det må jeg sige. Fordi jeg bliver udstillet som et kæmpe tudefjæs, bare fordi jeg ikke spiller en kamp, og det gjorde ondt på mig. For det er jeg virkelig ikke. Det har jeg aldrig nogensinde været, og det vil jeg aldrig nogensinde have siddende på mig. Så den gjorde kraftedeme ondt, at en eller anden ung fyr sidder i København og laver en eller anden artikel, som han ikke aner en skid om, bare fordi han vil have nogle klik. Jeg har fået en undskyldning, og så må jeg tage den derfra.«

Skjern-spilleren kan ikke genkende, at han skulle have råbt noget med »respektløst«, så han kan heller ikke uddybe, hvad kommentaren var møntet på.

»Det kan jeg simpelthen ikke lige huske. Jeg har nok været oppe i det røde felt. Det er sket mange gange før for mig. Det er også sket under Ulrik (Wilbek, red.). Men sådan er det til alle træninger - i klubberne og på landsholdet - så er der nogen, der koger over, og det var mig i går (onsdag, red.)«.

»Det er så fuldstændig urutineret af mig, at jeg ikke tænker på, der er presse til stede. Hvis jeg havde tænkt på det, så havde jeg jo bare gået min vej. Ud af hallen i stedte for at sidde der og være sur. Det er i en alder af 33 år en lille smule pinligt, at jeg ikke tænker over det. Men det tænkte jeg simpelthen ikke på, og så må jeg lære af det,« siger Kasper Søndergaard.