Søndergaard savner skarphed fra sine spillere

RB plus. Søndergaard forsætter i Kent Nielsens spor. Overlevelseskamp i Sønderjyske skal udskiftes med medaljejagt i AaB, når Lars Søndergaard fra næste sæson overtager trænerjobbet i AaB efter Kent Nielsen. Mere end tre måneders trænerjagt er slut for AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde. Torsdag præsenterede Nordjyllands fodboldflagskib den nuværende Sønderjyske-træner Lars Søndergaard som kommende AaB-træner efter Kent Nielsen, der inden jul meddelte, at han stopper efter sæsonen.
Læs mere
Fold sammen

Lars Søndergaard savnede skarphed i begge felter fra sine spillere i Sønderjyskes 0-1-nederlag til Brøndby.

Brøndbys sejrsmål kom efter en dødbold. Bolden havnede for fødderne af Jose Ariel Nuñez, men med lidt bedre koncentration kunne Sønderjyske-spillerne måske have afværget målet, mente cheftræneren.

»I den situation fik vi ikke klaret opgaverne ordentligt imellem os. Egentlig synes jeg, vi gør mange ting rigtigt, men jeg føler måske ikke, vi havde den nødvendige skarphed,« sagde Lars Søndergaard til TV3+ efter kampen.

Læs mere: Emil Larsen optrapper konflikten: Nægtede at sige tak for kampen

Sønderjyske havde et par gode muligheder for at score på Lukas Hradecky, men Brøndby-målmanden serverede flere lækre redninger på det vindblæste stadion i Haderslev.

Trods en god målmandspræstation fra modstanderen efterlyste Søndergaard alligevel præcision fra sine spillere.

»Vi har en del bolde inde i deres straffesparksfelt, men vi havde ikke nok folk derinde. Vi pressede spillet frem, men spillede måske lidt for meget på kontra, og det må jeg nok tage på min kappe,« sagde Lars Søndergaard.

Lars Søndergaard fortsætter efter sommerferien i AaB. Her skal han overtage efter Kent Nielsen, der smutter til Odense og OB, og det efterlader et ledigt cheftrænersæde i Sønderjyske.

Processen med at finde en efterfølger er dog ikke noget, som Lars Søndergaard bliver involveret i, fortalte han.