Søndergaard afløser Kent Nielsen i AaB

Superliga Fodbold 02.03.2015 - Esbjerg - AAB Kent Nielsen (AAB) Fold sammen
Læs mere

Helt som ventet bliver det Lars Søndergaard, der afløser Kent Nielsen på cheftrænerposten i AaB til næste sæson.

Det meddeler AaB på sin hjemmeside.

»Lars Søndergaard er ansat på en fortløbende aftale, der er uopsigelig indtil 30. juni 2017,« skriver klubben.

Lars Søndergaard kommer efter et ophold i Sønderjyske. Her har han siden 2011 bedrevet en række flotte resultater og gang på gang holdt Haderslev-holdet fra nedrykning i Superligaen. I løbet af de seneste måneder har han været nævnt som en af de varmeste kandidater til jobbet, der bliver ledigt, fordi Kent Nielsen i næste sæson fortsætter i OB.

I 2009 vendte Lars Søndergaard retur til Danmark og jobbet i Viborg, inden han tiltrådte hos Sønderjyske i sommeren 2011, og nu ser han frem til blive en del af den nordjyske klub.

»Når det er sagt, så er det klart, at jeg er stolt af og glæder mig til mine nye udfordringer som cheftræner i AaB, som er et drømmejob for mig,« konstaterer Lars Søndergaard.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

»Vi har i ansættelsesforløbet af en ny cheftræner været igennem en lang og grundig proces, hvor vi vel indledningsvis havde 15-20 mand på en bruttoliste. Herfra har vi efterfølgende gennemført én eller flere samtaler og tests med syv kvalificerede træneremner, og blandt disse navne var Lars Søndergaard den første mand, vi havde samtale med, og i hele forløbet har Lars været blandt vores absolutte topkandidater til jobbet.«

»Derfor er vi naturligvis meget glade for, at det er lykkedes at tilknytte Lars Søndergaard, der med sin fodboldfaglighed, sin store erfaring og sine menneskelige egenskaber er et ideelt match med AaB og vores klubs værdier,« siger Allan Gaarde.