Smukke Wozniacki: Supermodeller bøjer sig i støvet

Heller ikke de store stjerner kan få armene ned over Caroline Wozniackis skønhed.

Den danske tennisstjerne fortsætter med at dele billeder fra sin bryllupsweekend - og det er til stor jubel for omverdenen.

Senest har Wozniacki delt billeder fra sin 'rehearsel dinner', det amerikanske fænomen hvor man øver sig på bryllupsfesten.

Og det er ikke bare de almindelige fans, der jubler over tennisstjernes udseende, når man kigger i kommentarfeltet.

Her er selveste 'Posh Spice', Victoria Beckham, ude med en hilsen til danskeren.

'Så smuk!!!! Xxxx kys fra VB,' skriver Victoria Beckham, mens der er nogenlunde samme ordlyd hos den danske supermodel Nina Agdal.

'Såååå smuk,' skriver Nina Agdal først på engelsk, inden hun på dansk følger op med store bogstaver: 'SMUKKE'.

Endelig er der også hundredvis af kommentarer til billedet fra fans, der stort set alle omhandler, hvor smuk Wozniacki ser ud - og en enkelt, der bedre kan lide hende i tennistøj.

Wozniackis bryllup har trukket overskrifter i hele verdenen, og stille og roligt har hun delt flere og flere små detaljer fra sin weekend.

Blandt andet har det drejet sig om hendes kjoler - i flertal. Foruden en overdådig bryllupskjole, havde Wozniacki også en specialdesignet festkjole til senere på aftenen, som betød meget for hende.

Derudover har der været spekulationer om, hvorvidt Wozniacki ville komme til at tage David Lees efternavn, men det lader det ikke nødvendigvis til i første omgang.

Når Wozniacki går på banen i Eastbourne i den kommende uge, bliver det i hvert fald fortsat 'kun' som Caroline Wozniacki. Læs mere om det her.