Smerter tvinger Ødegaard på krykker

Martin Ødegaard i aktion for det norske landshold. Fold sammen
Læs mere

Den norske teenage-sensation, Martin Ødegaard, skal tilbringe de næste par dage på krykker. Det står klart efter den unge midtbanespiller måtte på hospitalet torsdag på grund af smerter i storetåen.

»Martin må bruge krykker i nogle dage for at aflaste tåen. Han skal tage det roligt i en uges tid, hvorefter vi igen vil vurdere hans tilstand,« siger Strømgodsets læge Erik Dag Knudsen til vg.no.

Ødegaards smerter skyldes en betændelse i negleroden på storetåen. Derfor blev der foretaget en mindre operation i Ødegaards storetå. Det forventes dog, at spilleren er klar igen om en uge.

Ødegaard fik debut for det norske landshold den 27. august 2014. Dermed blev han med sine 15 år og 253 dage den yngste spiller nogensinde, der har spillet for det norske landshold. Sidenhen har en række europæiske storklubber haft interesse i at skrive kontrakt med den nu 16-årige offensive midtbanespiller.

Ifølge den spanske avis Marca vil Real Madrid formentlig vinde kampen om Ødegaard. Den spanske storklub ventes at skrive kontrakt med ham i løbet af de kommende dage.

Den nyligt kårede Ballon d'Or vinder, Cristiano Ronaldo, har sågar bejlet til den unge nordmand:

»Jeg ser et stort potentiale i spilleren (Martin Ødegaard, red.). God venstrefod,« sagde en smilende Ronaldo på pressekonferencen, inden han kunne kalde sig selv vinderen af Ballon d'Or 2014.