Smertefri Tiger Woods melder sig klar

Tiger Woods er nødt til at spille op til sit bedste, hvis han skal gøre sig nogle forhåbninger om at slå den storspillende verdensetter, Rory McIlroy, i PGA Championship. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tiger Woods insisterer på, at han er skadesfri og klar til at stille op ved PGA Championship.

Den levende golflegende, Tiger Woods, har været tvivlsom op til PGA Championship, der starter torsdag. Den 38-årige amerikaner måtte i søndags trække sig fra finalerunden i Bridgestone Invitational med rygsmerter.

Tiger Woods blev den 31. marts opereret for sit rygproblem, og efter tilbagefaldet i søndags var det derfor meget tvivlsomt, om han ville nå at blive klar til PGA Championship på Valhalla-banen.Selv siger Woods, at der ikke er nogen grund til bekymringer, da skaden ikke er den samme, som den han blev opereret for tilbage i foråret.

- Min fysioterapeut er med mig, så hvis jeg mærker noget til skaden, så er han i stand til at ordne det. Det var en anderledes smerte. Jeg kunne mærke, at den sad i en anden side, end da jeg blev opereret. Så det her var noget helt andet, siger Tiger Woods.

Den nordirske verdensetter, Rory McIlroy, er storfavorit til slå trofæet hjem. Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen er de eneste danskere, der er med i turneringen, der spilles i Louisville, Kentucky i USA.