Slagen Simeone har ikke opgivet CL-finale trods lussing

Atlético Madrid tabte 0-3 til Real Madrid, men holdets træner tror stadig på, at finalepladsen er realistisk.

Atlético Madrid-træner Diego Simeone så sit hold levere en tam indsats i den første Champions League-semifinale mod Real Madrid. Scanpix/Gerard Julien Fold sammen
Læs mere

Madrid. Atlético Madrid var på jagt efter tiltrængt Champions League-revanche mod Real Madrid tirsdag aften på Bernabeu, men gæsterne havde glemt at tage våben med på jagt.

Et komplet ufarligt Atlético-hold formåede ikke at sende en eneste afslutning inden for målrammen, mens Cristiano Ronaldo med et hattrick formentlig punkterede spændingen om, hvem der snupper finalepladsen.

Men Atlético-træner Diego Simeone har ikke afskrevet chancen for at komme i den tredje finale på fire år.

- Fodbold er et fantastisk spil, og alt kan ske. Jeg tror stadig, vi har en chance for at gå videre, siger Simeone efter kampen til uefa.com.

Han erkender dog, at 0-3-nederlaget på Bernabeu var en slem bet.

- Det er meget, meget hårdt, men sådan er fodbold. Den slags ting kan ske. Men vi kommer til at kæmpe til den bitre ende, indtil den sidste fløjte har lydt i det andet opgør, lyder det fra Atlético-træneren.

Hans spillere burde ellers være revanchelystne mod netop lokalrivalerne fra Madrid, som de seneste tre år har slukket Atléticos Champions League-drømme - to af gangene i finalen efter dramatiske afgørelser.

Men gnisten og den sædvanlige offervilje var væk hos Simeones hold, som blev overmatchet gennem det meste af kampen.

- De var bedre end os, og vi er nødt til at lykønske dem. De udnyttede deres chancer, siger Simeone om modstanderen.

- Vi havde bolden i anden halvleg, men skabte intet, og de udnyttede pladsen godt.

10. maj får Atlético Madrid chancen for at vende 0-3 til samlet sejr, når holdet tager imod Real Madrid til returkamp på Vicente Calderon.

/ritzau/