Skuffet stregspiller: Førstepladsen er væk

Denmark's Mads Christiansen celebrates after scoring a goal during the 24th Men's Handball World Championships preliminary round Group D match between Denmark and Germany at the Lusail Sports Arena in Doha on January 20, 2015. AFP PHOTO / MARWAN NAAMANI
Læs mere
Fold sammen

Skuffelse hos den danske stregspiller efter 30-30 i en intens forestilling mellem Danmark og Tyskland.

Det var et hårdt tjent point. Men det var bedre end ingenting, og det kom trods alt i hus efter en kamp, hvor Danmark var bagud med tre mål med mindre end ti minutter tilbage på uret.

For Mads Christiansen var kampen alligevel en skuffelse. Til trods for personlig succes med flere vigtige scoringer og hårdt fysisk arbejde på stregen overfor et stærkt bolværk af tysk oprindelse.

»Jeg er skuffet over resultatet. Det betyder, at vi ikke selv kan afgøre førstepladsen i gruppen, som Tyskland nu ser ud til at tage,« lød den umiddelbare reaktion efter en dag, hvor Danmark havde mest grund til at være tilfreds med udfaldet.

»Det var en kamp, hvor vi havde svært ved at modstå den tyske fysik. De var gode til at komme i høj fart og trykke os tilbage mod 7-8 meter-linjen, så deres skytter fik gode vilkår,« mente Mads Christiansen, som i alt nåede op på seks scoringer - det samme som co-topscorer Mikkel Hansen.