Skuffet Mourinho: Vi burde have ført 5-0 ved pausen

José Mourinho har svært ved at forstå, hvordan Manchester United kunne undgå at straffe FC Basel før pausen.

José Mourinho og Manchester United tabte onsdag i Basel. Reuters/Arnd Wiegmann Fold sammen
Læs mere

Basel. Manchester United burde have ført med 5-0 ved pausen over FC Basel, mener englændernes manager, José Mourinho, efter hans hold blev straffet i det sidste minut og tabte 0-1 i udekampen.

- Vi tabte, fordi vi i første halvleg burde have ført med 5-0, men ikke kunne score. Vi var dominerende, og vi var det på sådan en måde i første halvleg, at det virkede umuligt, at vi ikke ville vinde.

- Men erfaring viser, at når man ikke scorer på store chancer, kan man havne i en vanskelig situation. I store dele af anden halvleg var fornemmelsen nok hos alle, at det ville blive 0-0, men så scorede de i det sidste minut, siger Mourinho ifølge uefa.com.

Det var blandt andre Anthony Martial og Romelu Lukaku, der var blandt Manchester Uniteds syndere foran målet i første halvleg.

På trods af nederlaget er Manchester United næsten sikker på at gå videre fra gruppen, klubben skal bare undgå at tabe med mere end seks mål i hjemmekampen mod CSKA Moskva i sidste spillerunde.

FC Basels Michael Lang løb bag om Daley Blind efter 89 minutter, og så kunne han let sende bolden i et tomt mål.

Mourinho mener dog ikke, at man kan laste Blind for målet.

- Jeg var for langt væk til at kunne se målet, det eneste jeg kunne se var en flad tværbold til deres wingback, som stod bag ved Daley Blind.

- Jeg synes ikke det er fair at give ham skylden, for han spillede en god kamp. Vi er alle sammen ansvarlige, for vores egen uskarphed skabte situationen til sidst, siger Mourinho.

/ritzau/