Skuffet Møllgaard: Fortjent vi taber CL-finale

HC Vardar var det bedste hold i Champions League-finalen, siger PSG-danskeren Henrik Møllgaard efter nederlag.

PSG, Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard måtte nøjes med sølvmedaljer i Champions League. Arkivfoto. Scanpix/Ina Fassbender Fold sammen
Læs mere

Den danske håndboldspiller Henrik Møllgaard havde kun en birolle i Paris Saint-Germains dramatiske 23-24-nederlag mod HC Vardar i Champions League-finalen.

Fra sin position på bænken og sine minutter på banen kunne han dog se en modstander, som på dagen ramte et bedre niveau og fortjent vandt. Det medgiver Møllgaard i et interview med DR.

- Det er lige så trist, som det var sjovt i går (lørdagens semifinale, red.) at vinde med én. Men det her gør ekstra ondt. De var dygtige. Specielt defensivt sammen med Sterbik (målmand, red.).

- Det var fortjent, at de vandt, siger Henrik Møllgaard.

Han kunne se holdkammeraten Daniel Narcisse bringe måltavlen i balance med syv sekunder tilbage, men Vardar tog en timeout og lagde en slagplan.

Den virkede, da fløjen Ivan Cupic scorede og indledte en stor makedonsk fest i Köln. I den situation så PSG-forsvaret ikke for godt ud, siger Henrik Møllgaard til Ekstra Bladet.

- Vi vidste, vi var pressede, og at de sagtens kunne nå op og sætte et normalt overtal. Derfor forsøgte vi at sætte dem under pres midt på banen, men Cupic var smart og så sin chance, siger han.

En skuffet Mikkel Hansen ville ifølge DR og Ekstra Bladet ikke tale med pressen efter nederlaget.

/ritzau/