Skuffet Gudmundsson revser dommerne efter VM-nedtur

Læs mere
Fold sammen

Den danske landstræner Gudmundur Gudmundsson var ikke tilfreds med det tyske dommerpar, der dømte VM-kvartfinalen mellem Danmark og Spanien.

Det var de små marginaler, der afgjorde kampen mod Spanien. Og netop derfor var landstræneren heller ikke tilfreds med, at dommerne i flere situationer indtog en uheldig rolle.

»I anden halvleg var dommernes linje svær. Spanierne fik lov at spille i meget lang tid, og de scorede ofte efter, de havde spillet i meget lang tid, og det var svært at dække op for,« sagde Gudmundur Gudmundsson til TV 2 efter kampen.

Og da dommerne uforståeligt dømte skridt på Rasmus Lauge med under tre minutter igen af kampen i en situation, hvor Danmark ellers havde en helt åben chance, var han heller ikke tilfreds.

»Det er utroligt, at der bliver dømt dér. Vi havde fået en fantastisk chance ellers,« sagde landstræneren, da han så situationen igen på tv.

Men det er ikke dommerne, der får skylden for Danmark tidlige exit, men derimod en flot spansk præstation. Gudmundsson var dog heller ikke glad for det forsvarsspil, som danskerne viste, da Spanien afgjorde kampen i sidste sekund.

»Der skal vi frem og tackle og lave et frikast. I sådan en situation er det meget vigtigt at få lavet frikastet, fordi så havde vi sandsynligvis fået holdt kampen uafgjort,« sagde han.

»Det er lige meget, om det koster to minutter, der skal bare tackles,« lød det konsekvent fra landstræneren.