Skuffende uafgjort til Manchester United

Mesterholdet Manchester United måtte søndag nøjes med et skuffende 0-0-resultat, da de på hjemmebane åbnede Premier League-sæsonen mod Reading.

De forsvarende engelske mestre fra Manchester United fik ikke de ventede tre point i sæsonens første Premier League-kamp, da holdet hjemme på Old Trafford kun fik 0-0 mod et hårdtkæmpende Reading-mandskab.

Hjemmeholdet lagde kampen igennem et massivt pres på gæsterne. Især Wayne Rooney og Ryan Giggs havde chancerne til at score i første halvleg, men den manglende skarphed og en god Marcus Hahnemann i gæsternes mål efterlod størstedelen af de 75.000 tilskuere på Old Trafford svært frustrerede.

Med lidt over et kvarter igen af kampen bidrog gæsternes Dave Kitson dog på ingen måder i Readings kamp for at få uafgjort. Angriberen så rødt ét minut efter sin indskiftning, da han ifølge dommeren tacklede Patrice Evra for voldsomt. 11 mod 10 blev værterne ved med at vade i chancer, men Hahnemann havde en strålende dag i målet, og producerede flere gode redninger i kampens slutfase.

/ritzau/