Skjerns kæmper sendte Team Tvis på sommerferie

team-tvis-holstebro-skjern-lif
Læs mere
Fold sammen

Team Tvis skulle onsdag aften bruge point hjemme i Gråkjær Arena i kampen mod Skjern for at holde liv i Holstebro-klubbens drøm om en DM-semifinale.

Men Tvis var aldrig i nærheden. Skjern, der også slog onsdagens værter i pokalfinalen, var i en klasse for sig og sikrede sig med 30-24-sejr billetten til semifinalen.

Det betyder også, at Tvis-træner Klavs Bruun Jørgensens sidste kamp i spidsen for Holstebro bliver weekendens - i princippet ligegyldige - udekamp mod KIF Kolding København. Klavs Bruun overtager i den kommende sæson tøjlerne for det danske damelandshold.

Gæsterne førte 13-9 ved pausen - og det var på trods af, at de grønklædtes bulderbasse Daniel Svensson allerede i første halvleg modtog et rødt kort.

Men fysikken fra Skjern-kæmper som Henrik Møllgaard, Nikolaj Markussen og Frederik Børm blev afgørende, og halvvejs inde i anden halvleg var gæsterne foran med otte mål.

Det endte med en 30-24-sejr, og dermed kunne Skjern-spillerne, der i weekenden spillede sig frem til EHF Cuppens Final4-stævne, mødes i fælles jubeldans, mens Tvis-spillerne slukørede gik på sommerferie.

I slutspilspuljens anden kamp indløste KIF Kolding København også endegyldigt billet til semifinalerne. Anført af syvmålsskytten Kim Andersson vandt KIF med 23-22 over gruppens prygelknabe, Århus Håndbold.

Men det holdt hårdt. Aarhusianernes Mads Lind havde muligheden for at sikre udeholdet uafgjort på et straffekast efter slutfløjtet. Men den rutinerede stregsspiller sendte forsøget fra syvmeterpletten på stolpen.