Skjern ydmyget af revanche-lystne KIF

Læs mere
Fold sammen

Vestjyderne fik ikke et ben til jorden, da hjemmeholdet KIF Kolding København lørdag revancherede sidste weekends nederlag i pokalsemifinalen. Skjern blev sendt hjem med et nederlag på hele 31-20 i slutspillets Pulje 1.

Hjemmeholdet fra KIF Kolding København var sultne efter at revanchere sidste weekends nederlag til Skjern i pokalsemifinalen. Omvendt var vestjyderne fyldt med selvtillid efter føromtalte sejr over KIF, en pokaltitel og midtugens storsejr over Team Tvis Holstebro.

Skjern fulgte også godt med i kampens indledning. Men ved stillingen 4-4 gik de grønblusede i stå angrebsmæssigt, og det udnyttede KIF Kolding København. De scorede fem mål i træk til 9-4, og siden så holdet sig ikke tilbage. Bo Spellerberg scorede og assisterede nærmest efter behag - noget som højrefløjen Simon Jensen blandt andet nød godt af.

Fusionsholdet holdt fat i den solide føring frem mod pausen, hvor de kunne gå i Brøndby Hallens omklædningsrum foran 15-9.

Klasseforskellen var markant større efter pausen, hvor Skjern kollapsede, mens KIF Kolding København tromlede videre. Få minutter inde i anden halvleg kom hjemmeholdet foran med 21-11, og Skjern-spillernes ansigter viste chok og forundring på én og samme tid.

Bolden ville ikke ind i bag veteranen Kasper Hvidt, der i flere omgange rundede de magiske 50 procent målt i redninger.

KIFerne var helt oppe at føre med 13 mål midt i anden halvleg, men Skjern formåede til slut at pynte lidt på resultatet, så nederlaget 'kun' blev på 31-20.

Med den gigantiske sejr har KIF Kolding København sikker kurs mod semifinalerne. De fører slutspillets Pulje 1 med seks point for to kampe. Skjern er foreløbigt på andenpladsen med to point, men kan dog blive overhalet af Team Tvis Holstebro, hvis de slår Århus Håndbold søndag.