Skjern-topscorer inden CL-returkamp: Har flyttet grænser

Markus Olsson er imponeret over, at Skjern har holdt højt niveau i Champions League og i ligaen på samme tid.

Markus Olsson scorede seks gange i det første opgør mod Nantes. Scanpix/Charly Triballeau Fold sammen
Læs mere

Skjern Håndbold har søndag muligheden for at spille sig sensationelt i Champions Leagues Final 4-stævne, men det kræver dog en stor hjemmesejr mod franske Nantes.

Svenske Markus Olsson, der var delt topscorer i Champions League indtil Paris Saint-Germains kamp lørdag aften, roser holdet for at kunne holde fokus på flere turneringer.

»Jeg har været imponeret over, at vi har klaret skærene i den hjemlige liga, mens vi har skrevet historie ude i Europa.«

»Alle siger, at det næsten er umuligt at få succes i begge turneringer, når man er en lidt mindre klub, men vi har bevist det modsatte.«

»Det har været vildt fedt, og vi har flyttet vores grænser - både som individuelle spillere og som hold. Det har overrasket mig utrolig meget,« siger Markus Olsson til klubbens hjemmeside.

Skjern tabte den første Champions League-kvartfinale med 27-33 i Frankrig og skal nu forsøge at vende resultatet til samlet sejr i Skjern.

Det skaber optimisme i Skjern, at man på hjemmebane formåede at besejre det ungarske klassehold Veszprem med 32-25 i ottendedelsfinalen. Netop en sejr på syv mål kan sende Skjern videre på ny.

»Vi besejrede Veszprém, som ingen troede var muligt. Med tilskuernes opbakning så kan alt ske,« siger Olsson.

Han har scoret 84 mål i Champions League i denne sæson og er kun overgået af PSG-tyskeren Uwe Gensheimer, der lørdag kom op på 87 scoringer i sejren over Kielce.

Søndagens returkamp mellem Skjern og Nantes begynder 16.50.

/ritzau/