Skjern Håndbold siger farvel til profiler med pokalbronze

Skjern vandt 31-26 over GOG i bronzekampen ved Final 4, der var den sidste for Anders Eggert og Bjarte Myrhol.

Anders Eggert har i en lang årrække spiller i Flensburg-Handewitt, men vendte i 2017 hjem til Skjern og indstiller nu karrieren. (Arkivfoto) John Randeris/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere landsholdsspiller Anders Eggert slutter karrieren af med bronzemedaljer i pokalturneringen.

Det står klart, efter at Skjern Håndbold søndag eftermiddag slog GOG med 31-26 i kampen om tredjepladsen i herrernes pokalturnering, der sætter punktum for Eggerts håndboldkarriere.

»Det er vemodigt og fedt. Jeg er glad. Det har været nogle fantastiske år, og jeg kommer til at savne det hele,« siger Eggert til TV 2 Sport.

Foruden den 39-årige fløjspiller var bronzekampen også den sidste i på klubplan for den norske stregprofil Bjarte Myrhol.

Nordmanden bidrog til sejren med fem scoringer, mens Eggert satte tre i mål.

Skjern kom bedst fra start, og var efter cirka ti minutter foran 7-3.

GOG oppede dog sit spil blandt andet med storspil i målet fra 47-årige Søren Haagen, der spillede sidste kamp for GOG, og så kunne fynboerne gå til pause foran med 15-14.

I anden halvleg stod der Skjern på det meste, mens GOG ikke kunne finde rytmen – og slet ikke målet.

Blandt andet lykkedes Skjern med at holde Mathias Gidsel i relativ kort snor. Landsholdsbacken, der scorede 14 mål i semifinalen lørdag, blev holdt på tre scoringer.

Samtidig tog Robin Haug i Skjern-målet godt fra, og det sidste kvarter endte med en lille ydmygelse af GOG, der holdt nogle store scoringspauser undervejs, men dog fik pyntet lidt på resultatet til sidst.

/ritzau/