Skjern er klar til Final4 i EHF Cuppen

haandboldasdsda
Læs mere
Fold sammen

Skjerns håndboldherrer er godt på vej til at krone en historisk flot sæson. Holdet har vundet pokalturneringen, er klar til at spille DM-semifinale, og søndag sikrede vestjyderne sig adgang til EHF Cuppens Final4-stævne. Endda på Bundesliga-mandskabet Melsungens bekostning.

Skjern tabte godt nok søndagens returopgør i Tyskland med 23-28, men med en hjemmesejr på 25-20 i sidste uge er Skjern videre på reglen om udebanemål - efter samlet 48-48.

I en hektisk slutfase lå kampen konstant og balancerede mellem dansk og tysk avancement. Men ikke mindst takket være stærkt målmandsspil af Kristoffer Laursen lykkedes det Skjern at holde hovedet koldt i den kogende hal i Melsungen.

Melsungen havde muligheden for at score det afgørende mål til 29-23 på et frikast efter tid, men Skjern-muren fik pareret afslutningen, og så kunne jublen bryde løs hos vesjyderne.

Desværre lykkedes det ikke for Team Tvis Holstebro at slutte sig til Skjern i Final4-stævnet. Efter at have tabt med et mål ude mod slovenske Gorenje Velenje var der ellers gode muligheder for på hjemmebane at sikre den eftertragtede finalebillet. Men igen måtte Klavs Bruun Jørgensens tropper se sig slået med et enkelt mål - 30-31.

Final4 afvikles i Berlin den 16.-17. maj.