Skive-chef har ikke skrevet under på Michelsens afgang

aab-soenderjyske-aab
rettelse Aab - Sønderjyske, Alka Superliga, Nordjyske Arena, Aalborg: Sønderjyskes Marvin Pourie scorer til 1-1
Læs mere
Fold sammen

Jesper Larsen, sportschef i 1. divisionsklubben Skive, vil hverken be- eller afkræfte, at klubbens træner, Jakob Michelsen, skal være træner i Superliga-klubben Sønderjyske, sådan som avisen Der Nordschleswiger hævder.

Skive forlængede i januar samarbejdet med Jakob Michelsen, og det er det eneste, som Jesper Larsen vil forholde sig til.

»Vi har en aftale med Jakob i den kommende sæson også. Hvis Jakob skal herfra, så er det mig, der skal skrive under - og jeg har ikke skrevet under på noget som helst,« siger Jesper Larsen.

Men har I været i dialog med Sønderjyske om Jakob Michelsen?

»Det har jeg ikke nogen kommentarer til.«

Lars Søndergaard har været træner for Sønderjyske siden 2011, men han skifter i næste sæson til AaB, og derfor har Sønderjyske i nu snart en måned været på jagt efter en ny træner.

Der Nordschleswiger, som er en dansk avis, der udkommer på tysk, skriver, at Sønderjyske for 125.000 kroner kan få 33-årige Jakob Michelsen som ny cheftræner. Den oplysning vil Jesper Larsen ikke kommentere på.

Jakob Michelsen har imponeret med oprykkerholdet Skive, som han i denne sæson har ført til en nuværende sjetteplads i 1. division, og han ligner nu Sønderjyskes kommende træner, hvis man skal tro Der Nordschleswiger.

Johnny Mølby har også været nævnt som et emne til trænersædet i Sønderjyske, men han har angiveligt tøvet på grund af interesse fra Viborg, der efterhånden ligner en sikker oprykker til Superligaen.

Også Ove Pedersen har været bragt i spil, da hans kontrakt med OB udløber til sommer, men han har ifølge Der Nordschleswiger flere tilbud fra 2. og 3. Bundesliga, som han tygger på.

BT har i flere omgange forsøgt at få en kommentar fra Jakob Michelsen og Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen, men det har foreløbigt ikke været muligt.