Skadet makker sætter stopper for Serena Williams-comeback

Ons Jabeur og Serena Williams har trukket sig fra semifinalen i Eastbourne, da førstnævnte er blevet skadet.

Serena Williams og Ons Jabeur lægger taktik undervejs i kvartfinalekampen i Eastbourne onsdag. Andrew Boyers/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En enkelt sejr fra en finaleplads i sin comebackturnering må Serena Williams se sit comeback ved WTA-turneringen på græs i Eastbourne slutte.

Williams er med i double sammen med den tunesiske verdenstreer Ons Jabeur, som er blevet skadet. Derfor trækker duoen sig forud for semifinalerne, oplyser arrangøren på Twitter.

Turneringen i Eastbourne er Serena Williams' første turnering, siden en skade under sidste års Wimbledon tvang hende til at tage en pause.

40-årige Williams så en smule rusten ud i sin første kamp mod Sara Sorribes Tormo og Marie Bouzkova tirsdag, som hun sammen med sin tunesiske makker vandt 2-6, 6-3, 13-11.

I sin anden kamp onsdag lignede hun mere sit gamle jeg, og med en række vinderslag og esser gav hun sine rivaler et forvarsel om, at hun fortsat er på jagt efter sin 24. grand slam-titel i single.

I semifinalen skulle parret have mødt serbiske Aleksandra Krunic og polske Magda Linette på Devonshire Park torsdag, men Krunic og Linette stryger nu i finalen uden kamp.

Wimbledon, årets tredje grand slam, løber af stablen i London fra 27. juni til 10. juli.

»Jeg har haft nogle gode træninger op til Wimbledon og til denne turnering. Jeg rammer bolden rigtig godt. Og jeg føler, at jeg har servet rigtig godt, så det er virkelig godt,« sagde Williams ifølge AFP efter sejren i kvartfinalen.

Nu bliver det ikke til mere kamptræning for Serena Williams inden Wimbledon, hvortil hun har fået et wildcard. Amerikaneren har vundet Wimbledon syv gange i single og syv gange i double.

I single har hun vundet 23 grand slam-titler i alt.

/ritzau/