Skadet Esbjerg-stopper er ude i fire uger

Esbjerg fik en skidt lørdag med både et 0-1-nederlag hjemme til AC Horsens og en skade til Andreas Nordvik.

Esbjerg-stopperen Andreas Nordvik er ukampdygtig i de kommende kampe i nedrykningsspillet.

Nordvik blev udskiftet med en muskelskade lige før pausen i superligaopgøret mod AC Horsens lørdag aften.

En skanning i løbet af denne uge skal klarlægge skadens præcise omfang, men den foreløbige melding lyder på fire til seks ugers pause.

- Det er selvfølgelig uheldigt, at jeg bliver skadet nu, men det havde været endnu værre, hvis det havde været i ugen før de afgørende kampe.

- Hvis jeg kan blive klar til playoffkampene, vil jeg være glad, siger den norske forsvarer til klubbens hjemmeside.

Esbjergs fysioterapeut Søren Møller Kristensen oplyser, at Nordvik har pådraget sig en fibersprængning i det højre baglår.

- Normalt vil en skade af den type tage fire til seks uger, men da det ser ud til, at det er en relativt ukompliceret muskelskade, håber vi på, at han kan være klar til playoffkampene.

- De første dage skal Andreas have ro og genoptræning, hvorefter vi gradvist intensiverer forløbet og bygger styrketræning og løb på, siger Søren Møller Kristensen.

Esbjerg skal i de næste tre kampe møde Horsens og Randers FC på udebane, mens OB venter på hjemmebane 8. maj i den sidste kamp i nedrykningsspillet.

I pulje 1 er Esbjerg placeret på sidstepladsen med 25 point efter tre kampe.

Esbjerg har otte point op til Horsens på andenpladsen. De to øverst placerede hold er sikret endnu en sæson i Superligaen.

Playoffkampene om at undgå nedrykning fra Superligaen indledes 14. maj.

/ritzau/