Skader kan spolere Chelseas sæsonstart

Chelsea-manager José Mourinho kan efterhånden udgive et helt magasin med skadede spillere før sæsonstarten mod Birmingham søndag.

Chelsea FC havde så få seniorspillere klar til en offentlig træning på Stamford Bridge tirsdag, at klubben følte sig nødsaget til at undskylde forestillingen.

3.000 Chelsea-fans var mødt frem, men de måtte kigge langt efter spillere som John Terry, Michael Ballack, Wayne Bridge, Didier Drogba, Arjen Robben, Salomon Kalou, Glen Johnson, Andrej Shevchenko, Claude Makelele, Paulo Ferreira, Florent Malouda, Petr Cech og Ashley Cole. Malouda, Cech og Cole er alle tvivlsomme til sæsonens første kamp, mens de øvrige helt sikkert er ude med skader.

Dermed risikerer Chelsea at sætte point til i begyndelsen af sæsonen, med mindre nyindkøb som Steve Sidwell, Tal Ben Haim og Claudio Pizarro kan slå til med det samme. Ydermere har Frank Lampard gennem nogen tid spillet med en brækket tå.

Der er dog fortsat optimisme at spore hos nyindkøbte Steve Sidwell, der er kommet til fra Wigan.

- Vi har en trup, der er bred nok, og det her er en mulighed for nogle af de nye ansigter. Det åbner for nogle muligheder, lyder det fra Sidwell i avisen The Guardian. /ritzau/