Skader kan give Delaney chancen i Bundesliga-genstart

Når Bundesligaen genstarter på lørdag, kan Thomas Delaney skimte et comeback for Dortmund efter en ankelskade.

Borussia Dortmund ser ud til at skulle klare sig uden midtbanespillerne Axel Witsel (til venstre) og Emre Can, og det kan give Thomas Delaney (til højre) mulighed for spilletid mod Schalke O4 på lørdag. Delaney er kommet sig over en ankelskade. (Arkivfoto) Wolfgang Rattay/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Borussia Dortmund ser ud til at skulle undvære både Axel Witsel og Emre Can på lørdag, når Bundesligaen går i gang igen efter coronapausen.

Det skriver det tyske fodboldsite Kicker forud for Dortmunds hjemmekamp mod lokalrivalen Schalke 04.

Skaderne kan give den danske landsholdsspiller Thomas Delaney chancen, da de to skadede Dortmund-profiler er midtbanespillere.

Thomas Delaney har ikke spillet en fodboldkamp, siden han blev skadet, da Danmark mødte Irland i Dublin i november 2019.

Men midtbanespilleren er nu blevet klar igen efter en periode med genoptræning.

Det har derfor ikke kun været skidt, at der har været pause i den bedste tyske fodboldrække i de seneste par måneder på grund af coronapandemien.

Pausen har dog ikke betydet, at Witsel og Can er kommet sig over de muskelskader, de døjer med, skriver Kicker, der melder det usandsynligt, at de kommer i aktion mod Schalke.

Helt sikkert er det, at Dortmund-anfører Marco Reus, stopperen Dan-Axel Zagadou og Nico Schulz er ude med skader i Bundesligaens første spillerunde efter coronapausen.

Dortmunds kamp hjemme mod Schalke spilles lørdag klokken 15.30.

/ritzau/