Skade holder Frans Nielsen væk fra isen i Detroit

Den danske ishockeystjerne var ikke med, da Detroit tabte til Anaheim Ducks. Han forventes ude i flere kampe.

Frans Nielsen er ramt af en skade, der formentlig kommer til at koste ham flere kampe på tribunen. Ron Chenoy/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Frans Nielsen kæmpede med en skade i testkampene før sæsonstarten i den nordamerikanske ishockeyliga NHL, og nu har den danske centerspiller igen været uheldig.

Detroit Red Wings har placeret Nielsen på listen over skadede spillere, og som sædvanen er på de kanter, er der ingen nærmere forklaring på, hvad der er galt med den 35-årige veteran.

Frans Nielsen udgik i søndagens kamp mod Dallas Stars, efter at han blev ramt i hovedet af en puck, og amerikanske medier spekulerer i, at det er det uheld, der har tvunget danskeren ud af holdet.

Han var ikke på isen, da Detroit Red Wings natten til onsdag dansk tid tabte 1-3 til Anaheim Ducks og dermed led sæsonens første nederlag.

Ifølge tv-stationen CBS skal man forvente, at han som minimum kommer til at gå glip af tre kampe.

Holder den prognose stik, må holdet undvære Nielsen mod Montreal Canadiens natten til lørdag og Toronto Maple Leafs natten til mandag.

Han kan dermed i bedste fald sigte efter at være tilbage om en uge, når Detroit tager til Canada for at spille tre kampe på fire dage.

Frans Nielsen er i gang med sin 14. sæson i NHL, hvor han ud over Detroit Red Wings har repræsenteret New York Islanders. Han er i alt noteret for hele 862 kampe i den stærke liga.

/ritzau/