Sivertsson var godt forberedt

KIF Koldings træner havde forudset, at han måske ville skulle undvære stregspiller René Toft Hansen i en del af pokalfinalen mod GOG.

Der var ikke engang antydningen af panik på Kolding-bænken, da holdets stregspiller René Toft Hansen efter godt 35 minutters spil af pokalfinalen mod GOG Svendborg blev diskvalificeret efter sin tredje udvisning. Det er nemlig ikke første gang i denne sæson, at koldingenserne har måttet klare sig med en enkelt mand i midterforsvaret.

- Vi har haft Patrik Olsson langtidsskadet, og René var i forvejen tvivlsom på grund af sit knæ, så vi var forberedt på, hvad der skulle ske. Vi har flere gange tidligere i sæsonen spillet 5-1-forsvar, og det gik jo også fint i dag, sagde KIF-træner Ulf Sivertsson, der imidlertid heller ikke var sen til at sende ros i retning af sin målvogter, Frederik Ohlander, der lavede hele 22 redninger i kampen.

Kampen var Koldings sidste inden den månedlange EM-pause - en pause, som Sivertsson ser frem til.

- Det bliver rart at få en periode, hvor vi kan få noget mere fysisk træning, og hvor vi kan få de mentale batterier ladet op, sagde Sivertsson.

/ritzau/