Simon Makienok ser Charlton som den bedste mulighed for ham

Simon Makienok er for nylig skiftet til engelske Charlton. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Simon Makienok føler, at skiftet fra Palermo til London-klubben Charlton er det, der skal til for at få karrieren tilbage på ret kurs igen.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller angriberen om de overvejelser, han har gjort sig forud for skiftet til den britiske Championship-klub.

 

»Jeg føler, at Charlton helt klart var den bedste mulighed for mig. Når det så er sagt, så regner jeg selvfølgelig med at kunne komme i gang med det spil, jeg kan. Det føler jeg, at jeg kan her. Jeg håber at komme til at spille en hel masse kampe og score en helt masse mål,« siger Simon Makienok til Ekstra Bladet.

Den tidligere Brøndby-angriber har haft en turbulent tid med sin mors død og et ophold i Italien, der aldrig blev den store succes.

 

Nu er han så havnet i Englands næstbedste række, der foruden Makienok har flere andre danske spillere rendende rundt. Netop mødet med danskerne er noget, som Makienok ser frem til i sin nye tilværelse.

»Det bliver selvfølgelig nogle ekstra sjove kampe, ikke mindst mod Brentford (der har Andreas Bjelland og Lasse Vibe, red.) og Fulham (med Lasse Vigen red.) i og med, at man har nogle danskere at snakke med inden og efter kampene,« siger Makienok til avisen.

Danskeren arbejder nu på at komme i form efter en lang ferie. Han håber på at være oppe i gear til Charltons sæsonåbner i den kommende weekend. Her skal Charlton møde nedrykkerne fra Premier League Queens Park Rangers.