Simon Kjær bliver holdkammerat med Ibrahimovic i Milan

Sevilla oplyser, at Simon Kjær er udlejet til den italienske fodboldklub AC Milan i resten af sæsonen.

Arkivfoto: Landsholdsanfører Simon Kjær er lejet ud til AC Milan fra Sevilla i resten af denne sæson. Milan kan gøre skiftet permanent, oplyser Sevilla på Twitter. Fold sammen
Læs mere
Foto: DAVID KLEIN

Landsholdsanfører Simon Kjær er lejet ud til AC Milan fra Sevilla i resten af denne sæson. Milan kan gøre skiftet permanent, oplyser Sevilla på Twitter.

»Simon Kjær er blevet udlejet til AC Milan, som har option på at gøre skiftet permanent,« skriver Sevilla på Twitter.

På Sevillas hjemmeside oplyser den spanske fodboldklub, at lejeaftalen med Milan gælder for resten af denne sæson.

I første halvdel af denne sæson var Simon Kjær udlejet til Atalanta. Men opholdet i Bergamo-klubben blev ikke en succes for den danske midtstopper.

30-årige Simon Kjær bliver blandt andre holdkammerat med angriberen Zlatan Ibrahimovic, der for nylig er skiftet til Milan fra Los Angeles Galaxy.

Kjær og Ibrahimovic har mødtes flere gange tidligere i karrieren.

Blandt andet i 2016, da Kjær og tyrkiske Fenerbahce i en Europa League-kamp mødte Manchester United, der dengang havde Ibrahimovic på holdet.

Svenskeren blev i den kamp rasende på danskeren efter en duel og tog fat i Kjær.

De to kamphaner har også mødtes i landskampe mellem Sverige og Danmark. Blandt andet var Ibrahimovic med til at sende Danmark ud i EM-mørket før slutrunden i 2016, da Sverige slog Danmark i to playoffkampe.

Simon Kjær har tidligere spillet for flere italienske klubber. Han indledte udlandseventyret, da han skiftede fra FC Midtjylland til Palermo i 2008, og siden har han også spillet for AS Roma.

Nu venter den fjerde italienske klub så på at få gavn af Kjærs defensive kvaliteter.

Milan har i de seneste sæsoner leveret skuffende resultater og har været langt væk fra at vinde det italienske mesterskab.

I denne sæson har Milan også været svingende og er nummer ti i Serie A. Det er blevet til 25 point i 19 kampe. Milan har blot vundet syv ligakampe indtil videre i denne sæson.

På det danske landshold står Kjær noteret for 95 kampe og 3 mål.

/ritzau/

/ritzau/