Silkeborg forstærker offensiv med HB Køge-topscorer

Den 24-årige HB Køge-spiller Marc Rochester skifter til sommer til Silkeborg på en treårig kontrakt.

HB Køges Marc Sørensen hopper i næste sæson et skridt op ad karrierestigen og bliver ny spiller i Silkeborg. Arkivfoto. Scanpix/Claus Fisker
Læs mere
Fold sammen

Superligaklubben Silkeborg er godt i gang med at få truppen til næste sæson på plads.

Marc Rochester fra 1. divisionsklubben HB Køge fortsætter efter sommerferien fodboldkarrieren i Silkeborg på en treårig kontrakt.

- Jeg er glad og stolt over, at jeg nu har skrevet under med Silkeborg og skal være her i tre år. Det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Marc Rochester til klubbens hjemmeside.

Marc Rochester, der lige nu er topscorer for HB Køge med otte ligamål i 1. division, forklarer, hvorfor han vælger at skifte klub.

- Det er mest mavefornemmelsen, og så har Silkeborg vist størst interesse. Det er en klub, hvor jeg kan udvikle mig meget.

- Jeg kender jo Silkeborg fra de mange gange, jeg har spillet mod klubben, og den spillestil, holdet praktiserer, tiltaler mig meget.

- Det bliver en udfordring, men jeg glæder mig til den, siger Marc Rochester.

Den 24-årige offensivspiller er noteret for 60 superligakampe for HB Køge og FC Vestsjælland.

Han har sin styrke i offensiven og kan dække begge kanter og en plads i angrebet.

Silkeborg-træner Peter Sørensen har længe ønsket at tilknytte Marc Rochester.

- Vi har fulgt ham længe, og vi har kunnet lide det, vi har set. Det er en ung spiller, der allerede har bevist, at han besidder et godt superliganiveau, ikke kun i HB Køge.

- Han var også god i en svær tid i FC Vestsjælland. Vi tror på, at han sammen med de andre spillere i vores trup kan vokse og udvikle sig endnu mere, siger Peter Sørensen.

Marc Rochester spiller sæsonen færdig i HB Køge og tiltræder i Silkeborg, når forberedelserne til den nye sæson går i gang.

/ritzau/