Sikre sejre til Jonassen og herredouble

Både Kenneth Jonassen og herredoublen Jens Eriksen/Martin Lundgaard er klar til ottendedelsfinalerne ved VM efter klare sejre.

Der var ventet succes til de første danskere, som onsdag var i aktion i anden runde af VM i badminton i Kuala Lumpur. Herresinglen Kenneth Jonassen vandt 21-14, 21-7 over Nicholas Kidd fra England, som i andet sæt blev udspillet. Danskeren møder nu polakken Przemyslaw Wacha i ottendedelsfinalen.

- Wacha er en spiller, som kommer med fuldt tryk. Men hvis jeg spiller godt, så slår jeg ham, siger Kenneth Jonassen, som aldrig har tabt til polakken.

Efter at have siddet over i første runde vandt den fjerdeseedede herredouble Jens Eriksen/Martin Lundgaard 21-12 21-15 over det sydafrikanske par Roelof Dednam/Christoffel Dednam, et par som danskerne normalt burde slå større. Det vigtigste var imidlertid, at Martin Lundgaard ikke mærkede noget til de rygproblemer, der har plaget ham op til VM.

- Ryggen har det fint. Det var en god sejr at få mod et par, som vi skal vinde over. Vi brugte også kampen til at teste vinden i hallen. Der er rigtig meget vind, og i modvindssiden er det virkelig svært at slå bolden til baglinjen, siger Martin Lundgaard.

/ritzau/