Shakespeare vil se flere europæiske eventyr med Leicester

Det var en stolt Leicester-manager, der mødte pressen efter 1-1-kampen mellem Leicester og Atlético Madrid.

Leicester Citys engelske manager, Craig Shakespeare, takker tilhængerne efter kampen mod Atltico Madrid, hvor Leicesters eventyr blev bragt til en ende. Scanpix/Ben Stansall Fold sammen
Læs mere

Madrid. Kvartfinalerne i Champions League blev sidste kapitel i Leicesters europæiske fodboldeventyr, da Atlético Madrid slog englænderne ud af turneringen med en sejr på 2-1 samlet.

Alligevel var det en stolt Leicester-manager, der talte med pressen efter 1-1-kampen i England.

- Vi formåede at ryste dem med den indsats og dedikation, vi viste. Det er ikke uværdigt at tabe til et hold af den kaliber, sagde Leicesters manager, Craig Shakespeare, efter kampen til BT Sport.

Manageren, der tog over efter den fyrede Claudio Ranieri i februar, fortalte sine spillere efter kampen, at de skal arbejde for at spille hovedrollen i flere eventyrfortællinger.

- Hele klubben, tilhængere, spillere og ejere, kan være utroligt stolte over vores indsats. Men jeg har lige sagt til spillerne, at de skal arbejde for mere af dette, og det er de enige med mig i, sagde Shakespeare.

Det engelske mesterhold havde nok håbet, at det kunne blive det første debutanthold til at nå semifinalerne i Champions League, siden spanske Villarreal opnåede den bedrift i 2006.

Men i sidste ende var Diego Simeones Atlético Madrid-hold for gode for Leicester.

Det spanske hold har tabt finalen i turneringen i 2014 og 2016. Begge gange tabte man til lokalrivalerne fra Real Madrid.

Nu står Atlético igen i en semifinale, og det gør holdets træner stolt.

- Jeg er fyldt med følelser, og jeg er meget stolt over holdets indsats, sagde Simeone efter kampen.

Den argentinske træner lovpriser også Leicesters succeshold.

- Jeg bliver nødt til at sige, at vores modstander ydede en stor indsats. Det var nærmest en fornøjelse at dyste med dem, sagde træneren.

/ritzau/