Sevillas nedtur fortsætter

De forventede mesterskabsaspiranter fra Sevilla bliver ved med at skuffe i den bedste spanske fodboldliga. Onsdag aften blev det kun til 1-1 i Osasuna.

Christian Poulsen fik et gult kort og de første 68 minutter på banen, da han sammen med Sevilla nok engang skuffede i den spanske liga med 1-1 ude mod Osasuna.

Det startede skidt for Sevilla, da tjekken Jaroslav Plašil bragte værterne foran med 1-0 efter 19 minutters spil i første halvleg, og efter en halv times spil havde hjemmeholdets Francisco Puñal chancen for 2-0 på et straffespark begået af Poulsen. Men Andrés Palop i Sevillas mål reddede sparket, og så kunne gæsterne trods alt glæde sig over, at indskiftede Jesus Navas udlignede til slutresultatet 1-1 kort efter pausen.

Det uafgjorte resultatet var Sevillas første pointdeling i holdets 14 ligakampe, hvor kun fem kampe er blevet vundet. Det efterlader også Sevilla, der havde ambitioner om mesterskabet inden sæsonen, på en håbløs 12.-plads, hele 16 point efter førerholdet fra Real Madrid. Osasuna er lige efter Sevilla med samme antal point.

/ritzau/