Sevilla-træner hylder Schmeichel: I fremragende form

Kasper Schmeichel var årsagen til, at Sevilla ikke vandt større over Leicester, mener Jorge Sampaoli.

Leicesters manager, Claudio Ranieri, er på linje med sin kollega i Sevilla: - Kasper holdt os i live i første halvleg, siger italieneren. Reuters/John Sibley Fold sammen
Læs mere

Sevillas træner, Jorge Sampaoli, har svært ved at finde ud af, hvilket ben han skal stå på efter onsdagens 2-1-sejr over Leicester i Champions League.

På den ene side viste hans hold sig klart overlegen, på den anden side åbner den spinkle sejr for en helt åben returkamp på Leicesters hjemmebane.

I trænerens øjne kan Leicester primært takke den danske målmand Kasper Schmeichel for, at spændingen er intakt inden sidste halvdel af dobbeltopgøret.

- Vi dominerede, men vi stod over for Schmeichel i fremragende form. Havde det ikke været for ham, havde det været en helt anden historie, siger Sampaoli ifølge AFP.

Særligt i første halvleg trak Sevilla det engelske mesterhold rundt i manegen, og 1-0-føringen ved pausen var ikke noget imponerende udbytte af overlegenheden.

Det skyldtes ikke mindst, at Schmeichel tidligt i kampen klarede et straffespark fra Joaquín Correa.

- Første halvleg var meget, meget hård, siger Leicester-manager Claudio Ranieri ifølge AFP.

- Ingen ville have bolden, og Kasper holdt holdet i live, reddede straffesparket og flere andre forsøg, siger Ranieri.

Med det spinkle nederlag kan Ranieris kriseramte mandskab komme i kvartfinalen ved "blot" at vinde returkampen med 1-0 på grund af reglen om udebanemål.

Hans Sevilla-kollega er da også en smule frustreret over, at hans hold ikke slog mere kapital af den flotte præstation.

- Vi tager afsted med en mærkelig følelse på grund af Leicesters reduceringsmål, men det bør ikke overskygge vores mening om selve indsatsen.

- Det var svært at forestille sig, at vi ville kunne dominere i en sådan grad i Champions League, siger Jorge Sampaoli.

/ritzau/