Sevilla taber endnu et skridt i spansk guldkamp

For anden weekend i træk tabte Sevilla point i den spanske topstrid, da det kun blev 1-1 mod Leganés.

Sevilla måtte nøjes med uafgjort mod Leganés. Scanpix/Cristina Quicler Fold sammen
Læs mere

Kampen om det spanske fodboldmesterskab kommer efter alt at dømme igen til at blive et anliggende mellem Real Madrid og Barcelona.

Den eneste reelle udfordrer til de to, Sevilla, ser nemlig ud til at have tabt pusten på et kritisk tidspunkt af sæsonen.

For anden spillerunde i træk smed Sevilla overraskende point til en upåagtet modstander, da holdet hjemme måtte nøjes med 1-1 mod ligaens nummer fjerdesidst, Leganés.

I sidste weekend gik det galt ude mod Alaves, hvor Sevilla også blot opnåede 1-1.

Det betyder, at Sevilla på tredjepladsen er to point efter nummer to, Real Madrid, men madrilenerne har to kampe til gode.

På førstepladsen har Barcelona tre point mere end Sevilla og har spillet en kamp færre.

Publikum på Ramon Sanchez Pizjuan i Sevilla fik en tidlig dukkert, da Gabriel Pires elegant hælsparkede en tværaflevering fra Nabil El Zhar i nettet til Leganés-føring på 1-0.

Kort før pausen lykkedes det favoritterne at udligne ved Stevan Jovetic, efter et klassisk bandespil havde sprængt Leganés' forsvar i småstykker.

Selv om Sevilla havde en hel halvleg til at sikre sig de tre point, kom sejrsmålet aldrig, og holdet fra Andalusien må finde sig i at spille tredjeviolin i den spanske topstrid i de kommende uger.

/ritzau/