Sevilla snublede mod Zaragoza

Sevilla formåede ikke at holde dampen oppe i toppen af den spanske Primera Division. Lørdag tabte holdet i Zaragoza med 1-2.

Landsholdsspiller Christian Poulsen måtte lørdag nøjes med at glæde sig over kåringen som årets spiller i Danmark. I den spanske Primera Division havde han og Sevilla ikke meget held, da de gæstede Real Zaragoza.

Hjemmeholdet vandt kampen med 2-1, og nu kan de forsvarende mestre fra FC Barcelona erobrere førstepladsen tilbage fra Sevilla i ligaen, hvis de søndag vinder i Getafe.

Carlos Diogo og Diego Milito bragte værterne i front med 2-0, og først til slut lykkedes det Luis Fabiano at skabe spænding om resultatet. Men det var for sent, og nu har Sevilla blot tre point ned til Barcelona på andenpladsen. Endda for to kampe mere.

Kampen endte noget uværdigt, da målscorerne Diogo og Fabiano kastede sig ud i en regulær boksekamp, hvor begge indkasserede næveslag i ansigtet og naturligvis tilhørende røde kort.

Real Sociedad uden Morten Skoubo sejrede hjemme med 2-1 mod Osasuna, mens Atletico Madrid skuffede med 0-0 hjemme mod Gimnastic.

/ritzau/