Serenas træner frygter Wozniacki

tennis-open

De franske journalister flokkedes om ham. Han er kendt for at være en mand med meninger. Patrick Mouratoglou er ikke bare træner for Serena Williams, han er også indehaver af et af de mest anerkendte tennisakademier i verden, hvor en lang række stjerner har slået deres folder i ungdomsårene.

Da BT Sporten møder ham i spillerhaven ude foran Arthur Ashe Stadium, skal han ikke bruge mange sekunder for at understrege, hvor farlig en modstander han anser Caroline Wozniacki for at være i dagens finale.

- Jeg havde håbet, Peng ville vinde mod Caroline i semifinalen. Hende (Peng, red.) ville Serena have knust. Du kan ikke knuse Caroline, sådan som hun spiller i øjeblikket. Det er ekstraordinært, så meget hun har forbedret sig de senere måneder, og det lader til, vi ikke har set det bedste endnu.

- Jeg frygter for hendes topniveau, hvis hun rammer det mod Serena i finalen, forklarer Mouratoglou.

Han står sammen med Serena Williams over for sæsonens uden sammenligning vigtigste kamp, når amerikaneren kl. ca. 22.30 dansk tid sammen med Caroline Wozniacki træder ind på verdens største tennisarena i udkanten af New York.

BT Sporten har fulgt flere af amerikanerens træningspas på Flushing Meadows i New York. Her har stemningen blandt teamet omkring Williams være anspændt, og der har ikke været meget overskud til smil og glæde

Torsdag gik det helt galt, da amerikaneren i ren og skær frustration smadrede en ketsjer, hvilket blev bemærket af Wozniacki, der storsmilende og overskudsagtigt pjattede med træningsmakker Marta Domachowska på nabobanen.

Netop overskud og overblik er nøglerne til en dansk sejr i finalen.

- De seneste to kampe Serena og Caroline har spillet mod hinanden denne sommer har været svære. (Williams vundet begge i tre sæt red.). Det har de, fordi Caroline er fit - faktisk ultrafit. Hun har formået at komme tilbage stærkere efter en svær tid.

- Hun har evnen og modet til at udfordre Serena fysisk, hvilket kan gøre det til en meget tæt kamp, da det lader til, Caroline kan stå distancen. Jeg har endnu ikke set Serena på det niveau, der kan slå Caroline. Jeg håber det kommer i finalen, afrunder Mouratoglou.