Serena på hævntogt

Den tidligere verdensetter Serena Williams, der gik useedet ind i Australien Open, er klar til semifinalerne efter sejr i tre sæt over israelske Shahar Peer.

Kritikerne har været efter hende med udsagn om, at hun har forpasset muligheden for at vende tilbage til den absolutte tennistrone. Men amerikanske Serena Williams gør i disse dage, hvad hun kan for at lukke munden på tvivlerne, og faktisk ligner lillesøster Williams' færd i Melbourne et regulært hævntogt. Natten til tirsdag dansk tid gik det ud israelske Shahar Peer, der blev slået 3-6, 6-2, 8-6. I semifinalen venter den 10.-seedede og blot 17-årige tjekke, Nicole Vaidisova, på den useedede Serena Williams.

Hos mændene spillede Andy Roddick sig ligeledes videre til semifinalen, da han besejrede sin amerikanske landsmand og tidligere klassekammerat i high school Mardy Fish med cifrene 6-2,6-2,6-2. I semifinalen kan den sjetteseedede Roddick se frem til at møde topseedede Roger Federer, hvis schweizeren i tirsdagens sene kamp kan besejre Tommy Robredo fra Spanien. Det er tredje gang, at Roddick er klar til semifinalerne i Australian Open.

/ritzau/