Sene mål sender Liverpool-reserver videre i Liga Cuppen

Jürgen Klopps mandskab slog Leeds på sene mål fra Divock Origi og det 17-årige stortalent Benjamin Woodburn.

Liverpool. Liverpools storfavoritter måtte tirsdag kæmpe hårdt mod Leeds for en plads i semifinalerne i den engelske Liga Cup.

To scoringer inden for det sidste kvarter sikrede Jürgen Klopps Premier League-mandskab en 2-0-sejr over modstanderne fra den næstbedste engelske fodboldrække.

Divock Origi scorede det første forløsende mål efter 75 minutter, da belgieren smed foden frem på Trent Alexander-Arnolds indlæg.

Kort efter cementerede Liverpools blot 17-årige indskifter Benjamin Woodburn sejren, da den unge waliser havde placeret sig ved bageste stolpe og nemt kunne hamre bolden i mål.

Frem til de to scoringer lurede overraskelsen for et Leeds-hold, der stod godt i defensiven og indimellem truede i den anden ende.

Jürgen Klopp havde valgt at sende en del af sine vante Liverpool-reserver i kamp for at spare profilerne midt i et hårdt program, hvor flere af dem døjer med skader.

Liverpool må blandt andre undvære midtbaneprofilen Philippe Coutinho i de kommende kampe. Brasilianeren ventes ude i de næste fem til seks uger med en ankelskade.

Det er endnu ikke afgjort, hvem Liverpool skal op imod i semifinalen i Liga Cuppen.

/ritzau/