Selvsikker Mourinho stoler på sin genrejsningsplan

Manchester United spillede skidt og tabte i Watford, men José Mourinho ved, hvad der skal gøres.

José Mourinho ryster ikke på hånden trods nederlagene til både Manchester City, Feyenoord og Watford. Reuters/Andrew Couldridge Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester. Efter at have åbnet sæsonen med tre sejre på stribe er der gået grus i maskineriet for José Mourinhos Manchester United.

Først tabte man hjemme til byrivalerne fra Manchester City, siden tabte et reservespækket United-mandskab i Europa League ude mod Feyenoord, og søndag blev det så til et nederlag på udebane til Watford.

I alle tre kampe er det i store perioder blevet udstillet, at Manchester United stadig har langt til igen at være et af Europas bedste mandskaber. Men det får ikke Mourinho til at vakle.

- Jeg ved, hvad jeg har i mine hænder omkring at styrke holdet og hver enkelt spiller, siger den portugisiske manager ifølge AFP.

- Jeg er nødt til at få stoppet de defensive fejl. Jeg vidste, jeg havde en opgave foran mig. Det er både taktisk og mentalt. Vi skal uden tvivl forbedre os.

United-fansene så ellers tegn på bedring med sejr i både Community Shield-kampen mod Leicester og de tre første Premier League-kampe.

Alligevel lod Mourinho sig aldrig rive med af begejstringen, hævder han.

- Tænkte jeg, at mit hold var klar, perfekt, uslåeligt? Slet ikke, siger manageren.

- Jeg var fuldstændig klar over, at vi ikke var perfekte med en masse spillere, som ikke er færdige produkter, og som kan lave fejl.

Manchester Uniteds næste kamp i Premier League er på hjemmebane mod mesterholdet Leicester på lørdag. I midtugen venter en pokalkamp mod Northampton.

/ritzau/