Se McGregors brutale knockout her

Den irske superstjerne Conor Mcgregor gjorde kort proces, da han i sin første UFC-kamp i 15 måneder vandt på en teknisk knockout.

Faktisk skulle UFC-fighteren kun bruge 41 sekunder, før amerikanske Donald Cerrone lå i gulvet, mens McGregor kunne bryde ud i jubel foran de mange fans i Las Vegas.

Du kan se afgørelsen i videoen øverst i artiklen.

Conor McGregor kom som altid stormende ud af sit hjørne til første runde og var straks over sin modstander med det ene slag efter det andet.

Allerede efter få sekunder begyndte blodet at løbe fra Donald 'Cowboy' Cerrones næse, inden ireren med et spark tll hovedet sendte amerikaneren i gulvet.

Herefter kørte McGregor på med det ene voldsomme slag efter det andet, og til sidst valgte dommeren derfor at stoppe kampen.

Superstjernens kamp i weltervægt var den første i over 15 måneder, og han er samtidig den første, der kan prale af at være den første UFC-kæmper, der har vundet på knockout i tre forskellige vægtklasser.

Cerrone blev ifølge flere engelske medier kørt på hospitalet efter opgøret. Det skyldes, at amerikaneren havde brækket næsen og et kindben.

Det betød også, at han ikke var til stede til det efterfølgende pressemøde.