Se de flotte billeder: Wozniacki og kæresten med store kærlighedserklæringer

 
Caroline Wozniacki lider af reumatoid artritis, leddegigt, men har lært at tage forbehold for sygdommen ved, at hun tager ekstra godt hånd om sig selv. Fold sammen
Læs mere

Valentinsdag er ofte lig med søde ord og erklæringer, og for Caroline Wozniacki og David Lee er det ingen undtagelse.

Det forelskede par har i kærlighedsdagens anledning hver især delt et billede.

'Glædelig Valentinsdag, skat. Jeg kan ikke vente med at være sammen med dig for altid,' skriver Caroline Wozniacki i et opslag på Instagram.

Og kærligheden bliver i den grad gengældt på David Lees profil, for han har også delt et billede af sig selv, hvor han kysser sin udkårne i panden.

'Min Valentin for evigt. Jeg elsker dig,' skriver den tidliger basketballspiller, der friede til Caroline Wozniacki på en ferie i november 2017. Parret var på Bora Bora, og her valgte David Lee at gå på knæ - og han fik et stort 'ja'.

'Den lykkeligste dag i mit liv i går, hvor jeg sagde ja til min soulmate,' skrev Caroline Wozniacki, der selv afslørede den gode nyhed på sin Instagram-profil.

Præcist hvornår parret skal giftes, har de ikke villet ud med, men små detaljer omkring det hele er løbende sluppet ud.

Blandt andet har David Lee selv fortalt til Vogue, havde han en samtale med Piotr Wozniacki, hvor han bad om tilladelse til at fri til sin udkårne.

Den 36-årige eks-NBA'er mødtes i forbindelse med sæsonfinalen i Singapore med Piotr Wozniacki til en drink på en bar.

»Vi havde haft alle samtaler i hele verden. Men at gå fra 'Wow, hvor er det en smuk dag' til 'Så!'« fortæller han.

På den efterfølgende ferie på Bora Bora friede David Lee så, da han under en privat middag på en båd pludselig hev den 8,88 karat store ring frem. Dermed bliver de to en dag mand og kone, og den danske tennisstjerne har selv tidligere sat nogle ord på forholdet til amerikaneren. Blandt andet i ELLE i starten af 2019:

»Jeg tror bare, David er meget positiv og har rigtig meget energi og ser det gode i alting og i mennesker generelt. Han er et meget åbent menneske, og han er en fantastisk support, når det kommer til min tennis, og har aldrig på noget tidspunkt sagt, at der er nogle ting, som jeg ikke burde gøre eller ikke kan gøre,« sagde Caroline Wozniacki.