Schmeichel vil købe sig ind i Brøndby

Peter Schmeichel i spidsen for en investorgruppe, der vil købe sig ind på aktier i Brøndby. Målmandslegenden vil også være sportsdirektør.

Sammen med en gruppe investorer vil Peter Schmeichel for en kvart milliard kroner købe sig ind i fodboldklubben Brøndby. Den tidligere topmålmand vil også overtage posten som sportsdirektør. En post der i dag bestrides af Anders Bjerregaard, søn af den afgående Brøndby-direktør Per Bjerregaard, der fredag trak sig fra posten.

Investorerne, der blandt andet tæller finansmanden Aldo Petersen og advokaten Karoly Nemeth, satser på at gøre klubben til en bedre forretning.

- I moderne fodbold er det vigtigt at have en skrap forretning, som er uafhængig af, hvad der sker på fodboldbanen. Det er vi sikre på, at vi kan gøre, og det kan give frihed til at skabe et bedre sportsligt fundament. Vi har prøvet at komme i dialog med Brøndby, og jeg har aftalt et møde med Per Bjerregaard, sagde Peter Schmeichel ved et pressemøde fredag.

Fristen for investorernes tilbud er egentlig udløbet, men Peter Schmeichel og de øvrige investorer er stadig interesserede.

- Vi er stadig åbne, men det er op til Brøndby. Fristen for tilbuddet er udløbet, og kursen er steget siden da, og vi må også se på økonomien i det her. Men vi har ikke hørt fra klubben og ved ikke, om de er interesserede, siger Schmeichel, der ikke lægger skjul på, at han er skuffet over Brøndbys reaktion på tilbuddet.

/ritzau/