Schmeichel udgår fra landsholdstræning før tid

Kasper Schmeichel fuldførte ikke landsholdets træning søndag formiddag, men udgik efter cirka 25 minutter.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det danske fodboldlandshold blev søndag svækket på målmandsposten, da først Frederik Rønnow forlod lejren med en skade i ribbenene, og siden da Kasper Schmeichel udgik efter blot 25 minutters træning.

Det vides dog ikke, om det er en slem skade, der fik Schmeichel til at smutte hjem fra træningen før tid, eller om det bare var for en sikkerheds skyld.

Danmark møder tirsdag aften Skotland i en venskabskamp i Glasgow, og hvis Schmeichel er klar, så forventes han at starte inde i den kamp.

Tilbage på træningsbanen i jyske Vildbjerg var kun Jonas Lössl af de oprindeligt tre udtagne målmand, så målmandstræner Lars Høgh tog nogle handsker på og stod i den ene ende af banen.

Efter at Kasper Schmeichel udgik fra træningen, så har landsholdets trænerstab besluttet at udtage en ekstra målmand som gardering inden tirsdagens fodboldkamp mod Skotland.

- Der bliver indkaldt en ny målmand, men jeg ved ikke, hvem det bliver, siger målmandstræner Lars Høgh.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddelte tidligere søndag i forbindelse med Rønnows skade, at der ikke var planer om at udtage en erstatning. Men den beslutning er der lavet om på efter situationen med Schmeichel.

Lørdag havde Schmeichel en ispose på den ene fod, men søndag var det låret, der var årsag til Leicester-målmandens hurtige exit fra træningen, uden at skadens alvor kan specificeres nærmere.

Schmeichel blev kørt tilbage til spillerhotellet for at blive undersøgt nærmere, lyder meldingen fra DBU.

/ritzau/