Schmeichel stempler Leicesters sæson som pinlig

Leicester fortsatte krisen, da holdet tabte 0-3 til Manchester United, og Kasper Schmeichel er utilfreds.

Leicester. - Vi er de regerende mestre, og det har været forfærdeligt i denne sæson. Det har været pinligt. Vi skal forbedre os. Lige nu.

Kasper Schmeichel var klar i spyttet, da han efter 0-3-nederlaget til Manchester United blev interviewet af Sky Sports.

Den danske landsholdsmålmand har været på hårdt arbejde på det seneste, hvor Leicester har tabt de seneste fire Premier League-kampe med samlet 0-10.

Det har sendt holdet i hastig fart mod bunden, hvor man lige nu kun holder snuden over nedrykningsstregen med et enkelt point.

Efter sensationsmesterskabet i sidste sæson er armene i den grad kommet ned hos Claudio Ranieris mandskab. Og i søndagens kamp hjemme mod Manchester United præsterede holdet igen skidt.

- I de første 40 minutter spillede vi fint nok, men derefter var det uacceptabelt, siger Kasper Schmeichel.

- Man kan altid komme bagud 0-1, men vi kan ikke tillade at komme yderligere bagud lige efter. Det var ikke godt nok, og det opsummerede vores sæson lige nu meget godt.

Schmeichel har fokus på at ændre billedet, og det gør han ikke ved at kigge tilbage på sidste sæson.

- Lad os ikke snakke om sidste sæson. Sidste sæson er tydeligvis væk, som man kan se. Denne her sæson har ikke været god nok lige fra starten, siger den danske målmand.

Krisen i Leicester har sat gang i en masse rygter om utilfredshed i spillertruppen med manager Claudio Ranieri, men de rygter har Schmeichel ikke lyst til at snakke om.

- Jeg vil ikke kommentere avisrygter. Jeg ved, hvad der sker i omklædningsrummet. Vi er en masse spillere, som ikke har stor selvtillid lige nu, men vi har stor vilje til at kæmpe. Og vi vil kæmpe hele vejen, siger han.

Der resterer 14 runder af Premier League-sæsonen. Leicester har blot formået at vinde fem af de første 24 kampe i ligaen.

/ritzau/