Schmeichel sætter ord på VM-exit: Det er svært at acceptere

Kasper Schmeichel er mærket af Danmarks tidlige VM-farvel og fortæller, at det gør ondt lige nu.

Kasper Schmeichel har søndag lagt et opslag ud på Instagram, hvor han sætter ord på Danmarks VM-slutrunde. Alberto Pizzoli/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det danske fodboldlandshold havde håbet på et stort resultat ved VM i Qatar, men slutrunden endte med et tidligt exit.

Fire dage efter 0-1-nederlaget til Australien, som sendte Danmark hjem, sætter landsholdsmålmand Kasper Schmeichel ord på nedturen. Det gør han i et opslag på Instagram.

»Der er så mange følelser stadigvæk, der løber rundt i kroppen, og som er meget svære at sætte ord på.«

»Der var med rette høje forventninger til os, og vi levede ikke op til dem i sidste ende. Det er meget svært at acceptere, og vi må anerkende, at vi bare ikke var gode nok for et hold med vores kvalitet,« skriver Schmeichel.

Den 36-årige keeper føler sig dog overbevist om, at det danske landshold vil rejse sig igen.

»Modgang er noget, der er uundgåeligt, og i sidste ende handler det om, hvordan vi reagerer i disse situationer.«

»Det her er brænde til bålet, og jeg tror på, at det her hold kan rejse sig uanset hvad. Den gør ondt lige nu, både for os og jer, men jeg ved, at vi kommer igen,« lyder det fra målmanden.

Samme pointe kommer fra midterforsvareren Joachim Andersen, der også har været ved tasterne søndag og skrevet på Instagram.

»Det blev desværre ikke, som vi alle havde håbet på, og vi beklager meget, vi ikke kunne leve op til forventningerne, men vi kommer stærkere tilbage med masser af ny energi og tro på større ting,« skriver han.

Danmark indledte VM med 0-0 mod Tunesien, inden landsholdet tabte til Frankrig og Australien. Dermed sluttede danskerne sidst i gruppen.

Sidste år nåede Danmark semifinalen ved EM, og flere spillere havde før VM udtalt, at de rejste til Qatar for at vinde turneringen.

/ritzau/